علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران داران تهران  گفت: باتوجه به اینکه قیمت گوشت هم اکنون بالای ۱۰۰ هزار تومان است بطور قطع چلوکباب  ۸ تا ۱۰ هزار تومانی فاقد کیفیت است.

وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت کباب بالای ۲۰ هزار تومان است، اظهار کرد: درحال حاضر دو سیخ کباب بین ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان، جوجه کباب کیلویی ۳۰ هزار تومان و مرغ ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان است که البته با مخلفات آن این قیمت بالاتر می رود.

رئیس اتحادیه رستوران داران تهران در پایان افزود: در جلسه ای که با شرکت پشتیبانی امور دام داشتیم، مشکلات همکارانمان را انعکاس دادیم و آن ها هم قول دادند که گوشت مورد نیاز ما را با قیمت دولتی تامین کنند، ولی متاسفانه تاکنون این وعده اجرایی نشده است. معتقدم مسئولان ذی ربط به دلیل کمبود گوشت  از ارائه گوشت دولتی به رستوران داران خودداری کرده اند.